Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Kesäharjoittelija, Asiakaspalvelu, Espoo (3 hlö)

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Car Craft Oy on Mekonomen ketjuun kuuluva monimerkki korjaamo. Haemme tiimimme työnjohto/huoltoneuvoja Työnkuvaasi sisältyy laajasti työnjohdon hallinnollisia tehtäviä, kuten työmääräysten käsittelemistä, varaosien tilaamista, asikaspalvelua kasvokkain sekä puhelimitse, ajanvarausta sekä muita avustavia tehtäviä. Työaika on 7.30 - 17.00 välillä ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Menestyäkseen tehtävässä hakijalla tulee olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa asiakasneuvonta Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Car Craft Oy Y-tunnus 1742161-0 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohto/huoltoneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Car Craft Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus