Duunitori suosittelee
Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Asiakaspalvelija, Dieta Oy

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalvelutyöntekijöitä keikkatöihin messuille

Adecco Finland

Finland

Kesätyöt Tikkurilassa / Toimitusketju ja myynnin asiakaspalvelu

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Car Craft Oy on Mekonomen ketjuun kuuluva monimerkki korjaamo. Haemme tiimimme työnjohto/huoltoneuvoja Työnkuvaasi sisältyy laajasti työnjohdon hallinnollisia tehtäviä, kuten työmääräysten käsittelemistä, varaosien tilaamista, asikaspalvelua kasvokkain sekä puhelimitse, ajanvarausta sekä muita avustavia tehtäviä. Työaika on 7.30 - 17.00 välillä ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Menestyäkseen tehtävässä hakijalla tulee olla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Vantaa asiakasneuvonta Vantaa kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Car Craft Oy Y-tunnus 1742161-0 Toimiala Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (pl. renkaat) Rinnakkaistoiminimet None

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työnjohto/huoltoneuvoja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Car Craft Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus