Duunitori suosittelee
Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Business Analyst, Strategy

Neste Oyj

Espoo

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Do you want to work in a consultancy where you deliver results, not just recommendations? Are you ready to join one of Northern Europe’s leading management consultancies? Capacent is now looking for Analysts to join their team! Type: Permanent, Fulltime Working hours: 37,5 h/week, flexible Suitable background: 5th year – ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja pankki- ja vakuutusala Helsinki pankki- ja vakuutusala Sipoo pankki- ja vakuutusala Vantaa pankki- ja vakuutusala Espoo pankki- ja vakuutusala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Capacent Oy Y-tunnus 1972451-9 Toimiala Muu liikkeenjohdon konsultointi Rinnakkaistoiminimet Capto Financial Consulting

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Analyst, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Capacent. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus