Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Yritysmyyjiä

Hartman Rauta Oy

02970 - Espoo

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

IPP Developer

Wärtsilä

France

Digital Signal Processing (DSP) Programmer

Altar Semiconductor / co Sharper

Oulu

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HKI / Jätekuljettaja Henkilöstöratkaisut Canvas Oy vuokraa ja rekrytoi loistotyypit kuljetus-, logistiikka-, rakennus- ja palvelualoille sekä teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin luotettavasti ja nopeasti jo vuodesta 2005. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta-alueemme on koko Suomi. Työn kuvaus: Etsimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme kuorma-autonkuljettajaa jätekuljetuksiin pääkaupunkiseudulle. Työ alkaa heti sopivan työntekijän löydyttyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kuljetus, logistiikka ja liikenne Espoo raskas tavaraliikenne Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo kuljetus, logistiikka ja liikenne raskas tavaraliikenne siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Canvas Oy Y-tunnus 1944731-2 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jäteautonkuljettaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Canvas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus