Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

HML / Jakeluautonkuljettaja Canvas Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Eritysosaamisaluettamme ovat hekilöstövuokraus ja rekrytointi. Toimimme rakennus-, logistiikka-, tuotanto- ja palvelualoilla. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa, toiminta alueemme on koko Suomi. Etsimme asiakkaallemme jakeluautonkuljettajaa Hämeenlinnaan.Työpäivät ovat maanantai ja perjantai. Toivomme ja odotamme hakijoilta: -Asiapalvelutaoa -C-korttia -Digi-piirturikorttia -Kykyä itsenäiseen työskentelyyn -Kokemusta vastaavasta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilötieliikenteen kuljetus Hämeenlinna kevyt tavaraliikenne Hämeenlinna raskas tavaraliikenne Hämeenlinna jakelutehtävät ja postitus Hämeenlinna henkilötieliikenteen kuljetus kevyt tavaraliikenne raskas tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus Hämeenlinna .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Canvas Oy Y-tunnus 1944731-2 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jakeluautonkuljettaja / Hämeenlinna, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Canvas Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Hämeenlinna . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa