Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Call Waves on asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisia työllistävä yhteyskeskus, jossa pidämme huolta toimeksiantajiemme asiakkaista.
Keskuksemme on erikoistunut ulkoistettuun asiakaspalvelu- ja myyntityöhön, jota teemme niin puhelimitse kuin sähköisissä palvelukanavissa.
Palvelemmekin asiakkaitamme noin 160 henkilön voimin ja toimipaikkamme sijaitsevat Varkaudessa, Mikkelissä ja Kuopiossa.

Työmme tavoitteena on ammattimainen kohtaaminen asiakkaan kanssa.
Kohtaamisten lopputuloksena on erinomainen asiakaskokemus, joka puolestaan vahvistaa asiakasuskollisuutta ja kasvattaa asiakkaidemme myyntiä.

VALMIINA HUOMISEEN!

Vakuutusalan kansainvälinen edelläkävijä AIG etsiikin nyt tulosnälkäisiä vakuutusneuvottelijoita Call Wavesin tiimiinsä.
Pohjalla on vakaa, vuosia kestänyt yhteistyö ja halu kannattavaan kasvuun.
Toimenkuvasi sisältääkin vakuutustuotteiden myyntiä puhelimitse tarkoin valitulle kohderyhmälle. Myytävät vakuutustuotteet on suunniteltu tuomaan lisäturvaa totuttujen vakuutustuotteiden rinnalle.

Call Wavesin työntekijänä pääset innostavaan työporukkaan. Saat perusteellisen koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen työsi tueksi.
Lisäksi maksamme sinulle TES:n mukaista tuntipalkkaa.
Täysiaikaisesti työskentelevät ansaitsevat varmasti kuukaudessa noin 1500€ (36h/vko). Lisäksi maksamme myyntiprovisiota jonka suuruuteen voit itse vaikuttaa.

Säännöllisten teema- ja virkistyspäivien lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon ja tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin.
Toivomme sinulta aitoa kiinnostusta myyntityöhön sekä intoa saavuttaa tiimille asetetut tavoitteet.

Enemmän kuin koulutuksesi ja työkokemuksesi meitä kiinnostavat asenteesi ja innostuneisuutesi.

Hae tehtävään suoraan Call Wavesin kotisivujen kautta 31.10.2016 mennessä osoitteessa www.callwaves.fi/rekrytointi

Soittamalla lisätietoja Tiinalta 0207 191 368

Web-osoite: http://www.callwaves.fi/ Työnantaja: Call Waves Solutions Finland Oy Sijainti: Asemakatu 7 1krs., 70100 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tiina Weisell puh. 0207 191 368 Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Asemakatu 7 1krs., 70100 KUOPIO

Yritystiedot

Toiminimi Call Waves Solutions Finland Oy Y-tunnus 1591567-6

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, AIG vakuutusneuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Call Waves Solutions Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Asemakatu 7 1krs., 70100 KUOPIO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa