Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Huoltoneuvoja Audi Center Airportiin

VV-Autotalot Oy

01530 - Vantaa

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Customer Service Department Manager

Sector Alarm

spain

Technical Support

BMW Group

Sweden

Kesäharjoittelija, Tekninen asiakasneuvoja, Espoo

Caruna

Espoo

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kasvavaan joukkoomme nyt Call centeriin lisää työntekijöitä edustamaan ja myymään ravintolisätuotteitamme. Mikäli olet ahkera, tuloshakuinen ja myyntihenkinen, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö! Työskentelet arkisin 9-17 välillä viihtyisässä toimistossamme Sörnäisissä. Odotamme sinulta: -Täysi-ikäisyyttä -Halua menestyä -Hyviä vuorovaikutustaitoja -Määrätietoisuutta -Myyntihenkisyyttä Tarjoamme sinulle: -Mahdollisuudet erinomaisiin ansioihin -Mukavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön -Etenemismahdollisuuksia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tekninen tuki ja ylläpito Helsinki tekninen tuki Helsinki asiakasneuvonta Helsinki tekninen tuki ja ylläpito tekninen tuki asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Call center-työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Vitamin mail oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus