Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan ammattitaitoista ja alan kokemusta omaavaa kahvilatyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu: - asiakaspalvelua ja kassatyöskentelya - ruokien esillelaittoa ja kotiruokalounaan valmistusta - siistimistä ja puhtaanapitoa Valittavalta edellytetään palvelualttiutta ja ripeää asennetta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta työskennellä itsenäisesti. Lisäksi edellytetään ravintola-alan työkokemusta ja/tai koulutusta sekä elintarvikealan tuntemusta. Tehtävässä on mahdollisuus edetä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Cafe Eminent Oy Y-tunnus 1707527-9 Toimiala Kahvila-ravintolat Rinnakkaistoiminimet Ravintola Delice

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kahvilatyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Cafe Eminent Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00550 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa