Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tarjoamme tarjoilijan oppisopimuspaikkaa kulttuurikahvila Cafe Aallosa. Tarjoamme kauniin työympäristön, mukavat työkaverit ja koulutuksen asiakaspalveluun. Etsimme joukkoomme oma-aloitteista,täsmällistä, ahkeraa, vastuuntuntoista ihmistä, joka pärjää kiireessä. Tartut pelkäämättä haasteisiin ja olet avoin kaikelle uudelle oppimiselle. Kiinnostuneita pyydetään lähettämään työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen [email protected], tiedusteluihin puhelimitse emme valitettavasti pysty vastaamaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi cafe aalto Y-tunnus 0635240-2 Toimiala Kahvilat ja kahvibaarit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Cafe Aalto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus