Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Tarjoamme tarjoilijan oppisopimuspaikkaa kulttuurikahvila Cafe Aallosa. Tarjoamme kauniin työympäristön, mukavat työkaverit ja koulutuksen asiakaspalveluun.

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista,täsmällistä, ahkeraa, vastuuntuntoista ihmistä, joka pärjää kiireessä. Tartut pelkäämättä haasteisiin ja olet avoin kaikelle uudelle oppimiselle.

Kiinnostuneita pyydetään lähettämään työhakemus ja ansioluettelo osoitteeseen info@cafeaalto.fi, tiedusteluihin puhelimitse emme valitettavasti pysty vastaamaan.

Web-osoite: http://www.cafeaalto.fi Työnantaja: Cafe Aalto Oy Sijainti: Keskuskatu 1, 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: SARACINO MARCO, Puh: 050 3380435, info@cafeaalto.fi Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keskuskatu 1, 00100 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi cafe aalto Y-tunnus 0635240-2 Toimiala Kahvilat ja kahvibaarit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

863 000 € -9 %

Liiketoiminnan tulos

29 000 € -73 %

Liikevoitto-%

3 % -73 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolan tarjoilija, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Cafe Aalto Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Keskuskatu 1, 00100 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa