Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

EDELLYTÄMME SINULTA Vankkaa ja monipuolista kokemusta arkkitehtisuunnittelusta. Asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Halua kehittyä. Erinomaista ArchiCAD, Revit tai ACA/ADT ohjelmien hallintaa. Suomenkielen taitoa, muu kielitaito eduksi. VAHVUUTEMME Ammattiylpeys, uskomme aidosti siihen, että jokainen on oman työnsä paras asiantuntija. Halu oppia ja kehittyä, osaaminen, viihtyminen ja innostuneisuus työssä ovat meidän tärkeimmät menestystekijämme. Kestävät ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Cadpool Oy Y-tunnus 1743065-6 Toimiala Muu tekninen palvelu Rinnakkaistoiminimet Cadpooli

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rakennusarkkitehti/Arkkitehti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Cadpool Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus