Duunitori suosittelee
Frontend Developer

Korpimedia Oy

00100 - Helsinki

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Web Graphic Designer, Nokian Tyres Plc

Nokian Renkaat Oyj

37100 - Nokia

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Software developer, Keuruu

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 01.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Designer! Is creating quality user experience something you really take pride in? Is your background in coding, perhaps you know the basics of C++? Have you gotten your hands dirty with 3D designer tools? We're looking for a UI designer for our newest international venture within automotive industry.What skills we're ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tuotesuunnittelu ja -muotoilu Tyrnävä tuotesuunnittelu ja -muotoilu Utajärvi tuotesuunnittelu ja -muotoilu Hailuoto tuotesuunnittelu ja -muotoilu Ii tuotesuunnittelu ja -muotoilu Kempele tuotesuunnittelu ja -muotoilu Liminka tuotesuunnittelu ja -muotoilu Lumijoki tuotesuunnittelu ja -muotoilu Muhos tuotesuunnittelu ja -muotoilu Oulu tuotesuunnittelu ja -muotoilu Pudasjärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Tyrnävä palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Utajärvi palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Hailuoto palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Ii palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Kempele palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Liminka palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Lumijoki palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Muhos palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Oulu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi Pudasjärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Tyrnävä ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Utajärvi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Hailuoto ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Ii ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Kempele ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Liminka ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Lumijoki ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Muhos ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Oulu ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Pudasjärvi graafinen ala Tyrnävä graafinen ala Utajärvi graafinen ala Hailuoto graafinen ala Ii graafinen ala Kempele graafinen ala Liminka graafinen ala Lumijoki graafinen ala Muhos graafinen ala Oulu graafinen ala Pudasjärvi tuotesuunnittelu ja -muotoilu palvelukehitys ja -suunnittelu, konsultointi ohjelmointi ja ohjelmistokehitys graafinen ala .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, C++ oriented UI designer (3D), on ilmoitettu Siili -palvelussa 01.09.2016 ja sen on julkaissut Siili. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus