Duunitori suosittelee
Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Teräs- ja betonirakenteiden kokenut suunnittelija Destialle (Tampere, Vantaa tai Kuopio)

Destia

Tampere

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Kuljetusalan asiakkaamme etsii C-KORTILLISTA MUUTTOTYÖNTEKIJÄÄ Tampereen/ Pirkanmaan alueella tapahtuviin kotitalous- ja yritysmuuttoihin.

Toivoisimme Sinulta:
- C-korttia (ammattipätevyys)
- ajokokemusta kuorma-autolla
- näkemystä kuorma-autojen lastaukseen
- ripeää ja toimeentarttuvaa työotetta
- hyvää fyysistä kuntoa

Työ on projekti-/keikkaluonteista, joten pesti sopii hyvin opiskelijoille ja lisätienestejä kaipaaville!

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytointi, ulkoistaminen, henkilöarvioinnit, koulutus sekä urasuunnittelu.

Go Onin toimipisteet löytyvät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Tampere Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: www.go-on.fi Hakemukset: https://go-on.haahtela.fi/www/rekrysignin.aspx?IlmoitusID=3260 Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 07.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, C-kortillinen muuttotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Tampere Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa