Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sinä ammattikoululainen, ammattikorkeakoululainen tai muuta harjoittelu- tai työssäoppimispaikkaa etsivä: Mikäli olet vailla työharjoittelupaikkaa ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä soveltuuko paikka juuri sinulle. Miksi meille työharjoitteluun? - Palkallinen työharjoittelu - Joustavat työajat aamu-tai iltavuoroissa - Kattava perehdytys ja jatkuva koulutus sekä valmennus työharjoittelun ajan - Mukavat työkaverit ja kannustava työskentelyilmapiiri ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kesätyö Lahti kesätyö Lahti myyntialan tehtävät Lahti kesätyö Lahti kesätyö kesätyö myyntialan tehtävät kesätyö Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työssäoppija/Myyntineuvottelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Lahti. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 36 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa