Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Kooditaikuri, Taikala Oy

Studentwork

Espoo

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Sinä ammattikoululainen tai ammattikorkeakoululainen, joka opiskelet myynti-tai markkinointialaa: Mikäli olet vailla TYÖHARJOITTELUPAIKKAA ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan yhdessä soveltuuko paikka sinulle työharjoittelupaikaksi. Miksi meille työharjoitteluun? - PALKALLINEN työharjoittelu - Joustavat työajat aamu-tai iltavuoroissa -Olemme avoinna arkisin 9-20:00 ja myös lauantaisin 9-16:00, työmahdollisuuksia on moneen lähtöön - Kattava perehdytys ja jatkuva ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kesätyö Varkaus kesätyö Varkaus harjoittelupaikat Varkaus kesätyö Varkaus kesätyö kesätyö harjoittelupaikat kesätyö Varkaus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Työharjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Varkaus. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 56 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa