Duunitori suosittelee
Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei opiskelija tai muuta lisätienestiä tarvitseva! Buusteri Oy on myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntija. Olemme osa Suomen suurinta telemarkkinointikonsernia TeleForce Oy:tä ja toimimme useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Etsimme parhaillaan Lahden myyntitoimistollemme kahta suvereenia ja sanavalmista promootiopersoonaa yrityksemme markkinointihenkilöstöön. Oletko Sinä kenties toinen heistä? Promootiotyöntekijänä tulet toimimaan yrityksemme edustajana erilaisissa tapahtumissa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja mainosala Lahti mainosala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promootiotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Lahti. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 11 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus