Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Banner Buusteri Oy Kajaani

Työpaikkakuvaus

Nordic Green Energy on johtava pohjoismaalainen energiayhtiö, jonka päätuote on sähkö sekä kuluttaja, että yritysasiakkaille. Nordic Green Energy toimittaa energiaa miljoonille asiakkailleen Pohjoismaissa ja myy sähköä kaikkialle Suomeen. Yhtiö myy ainoastaan uusiutuvaa energiaa, joka on joko vesi tai tuulivoimalla tuotettua.

Etsimme nyt uuteen käynnistyvään projektiimme Nordic Green Energyn myyntiin energisiä myyjiä.

Työ sisältää sähkösopimusten myyntiä puhelimitse sekä päämiehen uusille yritys sekä kuluttaja-asiakkaille. Olet tärkeä tekijä osaavassa myyntitiimissämme, jossa sinulla on mahdollisuus rakentaa omaa myynnin menestystarinaa. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vko) tai hakijan tilanteesta riippuen tarjoamme myös joustavia malleja opiskelijoille ja osa-aikaista työtä etsiville.

Odotamme sinulta ennen kaikkea aktiivista otetta työntekoon ja rutkasti positiivista asennetta. Koulutamme tehtävään kattavan 2. viikon perehdytyksen aikana ja tarjoamme koulutusta säännöllisesti myös jatkossa.

Lahjoitamme jokaiselle syyskuun aikana työsuhteen aloittaneelle starttibonuksena Asuksen kannettavan tietokoneen!

Tervetuloa rekrytointitilaisuuteen 27.09.2016 klo 13:00 tiloihimme Buusteri Oy Kauppakatu 21, 2 krs. Ilmoittaudu tilaisuuteen sähköpostilla kajaani@buusteri.fi.

Web-osoite: http://www.buusteri.fi Työnantaja: Buusteri Oy Kajaani Sijainti: Kauppakatu 21, 2. krs, 87100 KAJAANI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Myyntipäällikkö Henri Hilander, Puh: 0408430023, kajaani@buusteri.fi Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 21, 2. krs, 87100 KAJAANI

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Nordic Green Energy sähkönmyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy Kajaani. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kajaani , osoitteessa Kauppakatu 21, 2. krs, 87100 KAJAANI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus