Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Banner Buusteri Oy, Turku

Työpaikkakuvaus

Palkkaamme Turun ydinkeskustan toimipisteeseemme asiakas- ja myyntineuvottelijoita vakituiseen tai halutessasi määräaikaiseen työsuhteeseen.

Buusteri on innovatiivinen myynnin ja asiakaspalvelun asiantuntija. Olemme osa Suomen suurinta telemarkkinointikonsernia TeleForce Oy:tä ja toimimme useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Yhteensä meitä buusterilaisia on jo yli 600.

Olemme hyvä, vaativa ja vastuullinen työnantaja. Tarjoamme työntekijälle monipuoliset edut; vaihtelevia projekteja, motivoivat palkitsemiskäytännöt, jatkuvan osaamisen kehittämisen ja mahdollisuudet edetä uralla. Viihtyisä toimitilamme sijaitsee Salon keskustassa.

Vakavaraisena yrityksenä tarjoamme sinulle:
- Tuntipalkan ja kuukausibonukset
- Joustavat työajat
- Vapaat viikonloput
- Viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit
- Mahdollisuuden oppia neuvottelutaitoja, joista hyödyt jatkossa
- Koulutustodistuksen, jota voit hyödyntää tulevaisuuden työnhaussa

Sinulta emme odota aikaisempaa työkokemusta tai koulutusta myynnistä, sillä koulutamme sinut tehtävään sekä takaamme työllesi päivittäisen tuen. Tahtoa menestyä, vastuuta omasta tekemisestä ja mukavaa työseuraa puolestaan arvostamme.

Olemalla oma positiivinen itsesi pärjäät mainiosti joukossamme!

Haastattelemme kaikki työnhakijat, joten täytä pikaisesti hakemus netissä http://www.buusteri.fi tai lähetä vapaamuotoinen hakemus turku@buusteri.fi.

Terveisin:

Heikki Vinberg

http://www.buusteri.fi
https://www.youtube.com/watch?v=t7I5N74Frwo
https://fi-fi.facebook.com/buusteri
http://www.tuleduuniin.fi

Web-osoite: http://www.buusteri.fi Työnantaja: Buusteri Oy, Turku Sijainti: Aurakatu 12 B 6.krs, 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Heikki Vinberg, turku@buusteri.fi, 0408430016 Hakemukset: http://buusteri.fi/toihin/ Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aurakatu 12 B 6.krs, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Turku. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Aurakatu 12 B 6.krs, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa