Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Työpaikkakuvaus

Onnistuneen ja tuloksellisen kesän jälkeen haemme Oulun Limingantullin toimipisteeseemme lisää tekijöitä työskentelemään osa-aikaisesti eri projektien parissa, ja palkkaammekin heti kuusi innokasta ja energistä ihmistä myyntitiimimme vahvistukseksi! Työ sopii loistavasti opiskelijalle, eläkeläiselle tai muun työn ohelle. Lahjoitamme ylimääräisenä taloontulobonuksena Asuksen läppärin jokaiselle, jonka kanssa aloitamme työsuhteen lokakuun aikana!

Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, sillä tulemme kouluttamaan ja perehdyttämään sinut työtehtäviisi. Olemalla positiivinen oma itsesi sopeudut myyntitiimiimme loistavasti ja tulet työssäsi onnistumaan!
Odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, sekä pitkäjänteisyyttä ja halua kehittyä työtehtävässäsi.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten täytä hakemus jo tänään osoitteessa www.buusteri.fi niin kutsumme sinut työhaastatteluun!

Web-osoite: http://www.buusteri.fi Työnantaja: Buusteri Oy, Oulu Sijainti: Kempeleentie 7 C-talo, 90400 OULU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Kyngäs Jarmo, Puh: 0408430013 oulu@buusteri.fi Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kempeleentie 7 C-talo, 90400 OULU

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Oulu. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulunsalo , osoitteessa Kempeleentie 7 C-talo, 90400 OULU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 26 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus