Duunitori suosittelee
Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Opiskelija, HALUATKO MUUTTAA JOULULOMASI RAHAKSI? Palkkaamme Vantaalle Tikkurilan keskustan toimipisteeseemme 12 reipasta ja tehokasta myyntitykkiä joulun ajan projekteihimme. Aikaisemman kokemuksen puute ja/tai nuori ikä ei ole este valinnalle, sillä perehdytämme ja jatkokoulutamme jokaisen tehtävään valitun perusteellisesti mielenkiintoisiin työtehtäviimme. Koulutuksesta saat myös todistuksen, jota voit hyödyntää tulevaisuuden työnhaussa. Odotamme sinulta ahkeraa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Vantaa osa-aikatyö Vantaa kausityö Vantaa osa-aikatyö osa-aikatyö kausityö Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Joulun kiireapulainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Vantaa. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 54 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa