Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Banner Buusteri Oy, Varkaus

Työpaikkakuvaus

Nordic Green Energy Sähkösopimusneuvottelija

JOKAISELLE MARRASKUUSSA ALOITTAVALLE VIELÄ OMAKSI NOPEA KEVYT KANNETTAVA TIETOKONE!

Nordic Green Energy on johtava pohjoismaalainen energiayhtiö, jonka päätuote on sähkö sekä kuluttaja, että yritysasiakkaille. Nordic Green Energy toimittaa energiaa miljoonille asiakkailleen Pohjoismaissa ja myy sähköä kaikkialle Suomeen. Yhtiö myy ainoastaan uusiutuvaa energiaa, joka on joko vesi tai tuulivoimalla tuotettua.

Työ sisältää sähkösopimusten myyntiä puhelimitse sekä päämiehen uusille yritys sekä kuluttaja-asiakkaille. Olet tärkeä tekijä osaavassa myyntitiimissämme, jossa sinulla on mahdollisuus rakentaa omaa myynnin menestystarinaa! Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen tai toki hakijan tilanteesta riippuen myös joustavia malleja tarjotaan opiskelijoille ja osa-aikaista työtä etsiville.

Odotamme sinulta ennen kaikkea aktiivista otetta työntekoon ja rutkasti positiivista asennetta.

Koulutamme tehtävään kattavan 2. viikon perehdytyksen aikana ja tarjoamme koulutusta säännöllisesti myös jatkossa.

Kiinnostuitko? Haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää! Joten soita Aki Ollikaiselle p. 0447430009 tai lähetä lähetä meille hakemus oheisesta linkistä. http://buusteri.fi/toihin/

Seuraava koulutus jakso alkaa 1.11.

Web-osoite: http://www.buusteri.fi Työnantaja: Buusteri Oy, Varkaus Sijainti: Kauppakatu 43 2 krs, 78200 VARKAUS Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Aki Ollikainen 044-7430009 varkaus@buusteri.fi Sini-Sofia Eronen 044-7430012 varkaus@buusteri.fi Hakemukset: http://buusteri.fi/toihin/ Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kauppakatu 43 2 krs, 78200 VARKAUS

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakashankkija, Nordig Green Energy, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Varkaus. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Varkaus , osoitteessa Kauppakatu 43 2 krs, 78200 VARKAUS . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 65 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa