Duunitori suosittelee
Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Face to face -varainhankkija, Turku

Amnesty International Suomen osasto

Turku

After Sales Engineer

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko opintojesi parissa puurtava tai muuten vain tekemistä vailla oleva iloinen, periksiantamaton, tavoitteellinen, vastuullinen ja yksinkertaisesti lisää tienestejä kaipaava? Hyvä, siinä tapauksessa meillä on sinulle asiaan ratkaisu. Haemme Vaasan keskustaan ASIAKAS- JA MYYNTINEUVOTTELIJOITA osa-aikaiseen työhön. Tarjoamme joustavat työajat sinulle räätälöityinä, kahden viikon koulutuksen työtehtävään, tunnetut ja laadukkaat tuotteet, tuntipalkan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vaasa myyntialan tehtävät Vaasa asiakasneuvonta Vaasa myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3 Toimiala Puhelinpalvelukeskusten toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas - ja Myyntineuvottelija osapäivätyö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Vaasa. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus