Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko opintojesi parissa puurtava tai muuten vain tekemistä vailla oleva iloinen, periksiantamaton, tavoitteellinen, vastuullinen ja yksinkertaisesti lisää tienestejä kaipaava? Hyvä, siinä tapauksessa meillä on sinulle asiaan ratkaisu. Haemme Vaasan keskustaan ASIAKAS- JA MYYNTINEUVOTTELIJOITA osa-aikaiseen työhön. Tarjoamme joustavat työajat sinulle räätälöityinä, kahden viikon koulutuksen työtehtävään, tunnetut ja laadukkaat tuotteet, tuntipalkan ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vaasa myyjät ja kassahenkilöt Vaasa myyntialan tehtävät Vaasa asiakasneuvonta Vaasa myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät asiakasneuvonta Vaasa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Buusteri Oy Y-tunnus 1490885-3

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Asiakas - ja Myyntineuvottelija osapäivätyö, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Buusteri Oy, Vaasa. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 51 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus