Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 28.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Asiakkaamme on tunnettu ja menestyvä suomalainen, kansainvälisesti toimiva yritys. Haemme asiakkaamme kehittymishaluista ja innokasta Palkanlaskennan osaajaa mielenkiintoisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Tehtävässä pääset toimimaan aidosti kansainvälisessä toimintaympäristössä ja osallistumaan kehitysprojekteihin. Työpäiväsi koostuvat etupäässä: - kuukausi- ja tuntipalkkojen laskemisesta ja niihin liittyvistä viranomaisilmoituksista - sisäisestä asiakaspalvelusta ja työntekijöiden tiedusteluihin vastaamisesta - talous- ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu Y-tunnus 0879887-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Palkanlaskennan osaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 28.09.2016 ja sen on julkaissut Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus