Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Testiautomaatiotaitoisia testaajia

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

PÄÄKIRJANPITÄJÄ

Haemme kansainväliselle asiakkaallemme pääkirjanpitäjää, osaksi pientä tiimiä, jossa itseohjautuvuus ja oma-aloitteisuus sekä hyvät yhteistyötaidot takaavat tehtävien tasalla pysymisen!

Olet kokenut kirjanpidon ammattilainen. Hoidat juoksevan kirjanpidon, kuukauden katkot, tilinpäätökset, veroasiat sekä palkkakirjanpidon. Ohjaat reskontratoimintoja ja otat tarpeen vaatiessa kopin myös hallinnollisista selvittely- ja järjestelytehtävistä.

Toimintaympäristö on kansainvälinen. Sinulla on kokemusta suuren yhtiön tavasta toimia prosessien ja aikataulujen raamittamana. Osaamisesi ydin on suomalaisen yhtiön kirjanpidossa ja raportoinnissa, mutta linkit IFRS:ään tai USGaapiin katsotaan eduksi.

Teet työtä yhtä sujuvasti suomen ja englannin kielellä, SAP tai vastaava järjestelmä on sinulle tuttu.

Olet analyyttinen kehittäjätyyppi. Tässä tehtävässä osallistut järjestelmäintegraatioon sekä talouden toimintojen harmonisointiin ja virtaviivaistamiseen.

Tehtävä on määräaikaisuus ensi kesään. Työpaikka sijaitsee Vantaalla - perille pääset julkisilla tai auton voit parkkeerata pihalle.

Työ alkaa heti.

Liitä hakemukseesi englanninkielinen CV.

Hae tehtävää www.businesslike.fi nettisivujen kautta.

Web-osoite: http://www.businesslike.fi Työnantaja: Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu Sijainti: 01720 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Rekrytointia hoitaa johtava konsultti Marju Vuorensalmi 09-682 90 802. Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 04.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01720 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu Y-tunnus 0879887-0 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 724 000 € 16 %

Liiketoiminnan tulos

-45 000 € -150 %

Henkilöstö

34 -1

Liikevoitto-%

-3 % -200 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pääkirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Businesslike Oy Henkilöstöpalvelu. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01720 - Vantaa , osoitteessa 01720 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa