Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Talouspäällikkö

High Metal Group

Helsinki

Controller

Cargotec

Helsinki

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Kesäharjoittelija, Kasvuinvestoinnit, Espoo

Caruna

Espoo

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Business Controlleria / Controlleria SOK Talouteen Helsingin Vallilaan. Tehtävässäsi tuet asiakkaidemme liiketoimintaa tuottamalla ja analysoimalla taloudellista tietoa. Vastaat mm. kuukausiraportoinnista, rullaavasta ennustamisesta, ad hoc analyyseistä, investointilaskelmista ja olet mukana kehittämässä prosesseja. Tehtävä muokkautuu kokemuksesi ja osaamisesi mukaan ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä työssäsi omien tavoitteittesi ja kykyjesi mukaan.Edellytämme sinulta:•analyyttisyyttä ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo taloushallinto .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Business Controller, on ilmoitettu S-ryhmä -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut SOK. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus