Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Osaava ostoreskontranhoitaja Espooseen

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä Raision Tilitoimisto Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä, Adecco Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin tunnetulle kansainväliselle asiakkaalleni kokenutta Business Analystia 6 kuukauden määräaikaiseen työtehtävään Helsinkiin (jatko mahdollinen). Työtehtäviisi kuuluu - Liiketoimintavaatimusten määritteleminen ja niiden muuntaminen funkionaalisiksi määrityksiksi - IT -implementaatioon osallistuminen liiketoiminnalisesta näkökulmasta - Analyysien tekeminen - Tarjota liiketoiminnallista osaamista CCM:n, joka työstetään yhdessä Enterprice Architectien kanssa Odotamme sinulta: - Kokemusta ja ymmärrystä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo tiedonhallinta ja arkistointi Helsinki tiedonhallinta ja arkistointi Sipoo tiedonhallinta ja arkistointi Vantaa tiedonhallinta ja arkistointi Espoo taloushallinto tiedonhallinta ja arkistointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Business Analyst, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Templeton and Partners Limited. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus