Duunitori suosittelee
Financial Controller (Part-time)

Foodora Finland Oy

Helsinki

Financial Controller

Kuntarahoitus

00101 - Helsinki

Kirjanpitäjä, Lemon Tree

Studentwork

Helsinki

Haemme tilaustenkäsittelijää Poriin

Adecco Finland

Finland

Plant Controller

Roal Oy / co MPS

01900 - Nurmijärvi

Kirjanpitäjä, LeasePlan Finland Oy, Espoo

Adecco Finland

Espoo

Kesätyöntekijä, rahoitusneuvoja - kauppatieteiden opiskelija tai vastavalmistunut KTM

Finnvera

00100 - Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsin tunnetulle kansainväliselle asiakkaalleni kokenutta Business Analystia 6 kuukauden määräaikaiseen työtehtävään Helsinkiin (jatko mahdollinen). Työtehtäviisi kuuluu - Liiketoimintavaatimusten määritteleminen ja niiden muuntaminen funkionaalisiksi määrityksiksi - IT -implementaatioon osallistuminen liiketoiminnalisesta näkökulmasta - Analyysien tekeminen - Tarjota liiketoiminnallista osaamista CCM:n, joka työstetään yhdessä Enterprice Architectien kanssa Odotamme sinulta: - Kokemusta ja ymmärrystä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja taloushallinto Helsinki taloushallinto Sipoo taloushallinto Vantaa taloushallinto Espoo tiedonhallinta ja arkistointi Helsinki tiedonhallinta ja arkistointi Sipoo tiedonhallinta ja arkistointi Vantaa tiedonhallinta ja arkistointi Espoo taloushallinto tiedonhallinta ja arkistointi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Business Analyst, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Templeton and Partners Limited. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus