Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BUS BURGER® on vuonna 2013 perustettu amerikkalaistyylinen hampurilaisravintola. Ravintola sijaitsee vanhalla huoltoasemalla Savontien varrella, noin 6km Lahden keskustasta. Etsimme viikonloppusiivoojaa Työtehtäviisi kuuluu: - keittiön siivoustyöt - ravintolasalin siivoustyöt Työ on osa-aikainen, toistaiseksi voimassa oleva. Työ on viikonlopputyötä ja olemme avoinna seitsemänä päivänä viikossa klo 9-22 välillä. Siivous tapahtuu klo 6-9 ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Lahti osa-aikatyö Lahti siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lahti osa-aikatyö osa-aikatyö siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bus Burger Oy Y-tunnus 2067252-5 Toimiala Kahvila-ravintolat Rinnakkaistoiminimet Kiwatcha

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Viikonloppusiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Bus Burger Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus