Duunitori suosittelee
Logistiikkatyöntekijä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Weber

01530 - Vantaa

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

02270 - Espoo

Suunnitteluinsinööri

Helsingin kaupunki — Helsinki

00880 - Helsinki

Tuotantopäällikkö

Meira Oy co HRS Advisors

00510 - Helsinki

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme pizzalähettejä jokapäiväiseen työhön eri toimipisteisiimme. Työtehtäviin kuuluu pizzojen kotiinkuljetus, kassatyöskentely sekä muut ravintolan tehtävät. Kaikkiin tehtäviin koulutetaan. Omaathan kuitenkin vähintään B-ajokortin, sekä hyvät asiakaspalvelutaidot. Laitathan hakemuksesi pikaisesti, sillä palkaamme työntekijät heti sopivien löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kevyt tavaraliikenne Munkkiniemi() kevyt tavaraliikenne Helsinki kevyt tavaraliikenne Munkkivuori() jakelutehtävät ja postitus Munkkiniemi() jakelutehtävät ja postitus Helsinki jakelutehtävät ja postitus Munkkivuori() kevyt tavaraliikenne jakelutehtävät ja postitus .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Brown Banana Oy Y-tunnus 2594494-8 Toimiala Kahvilat ja kahvibaarit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Pizzalähetti, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Brown Banana Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00320 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus