Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Vaasan Brothersille 20h/vko myyjää vakituiseen työsuhteeseen. Me Brothersilla rakastamme palvella ja haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ostokokemuksen! Nyt etsimme joukkoomme huipputyyppiä, joka tahtoo myydä sekä saada asiakkaat näyttämään hyvältä. Olet vastuussa myymälän ilmeestä ja kampanjoista. Osaat myös tehdä inspiroivia kokonaisuuksia vauhdittamaan mekaanista myyntiä. Rakastat asiakaspalvelua ja ihmisten kanssa työskentelyä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vaasa myyntialan tehtävät Vaasa myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Brothers Clothing Oy Y-tunnus 2587462-8 Toimiala Miesten vaatteiden vähittäiskauppa Rinnakkaistoiminimet Sisters Clothing

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Brothers Clothing Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus