Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Software Developer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Rekrytoinnin harjoittelija (HR) Helsinki Briko Oy on rakentamiseen, viher- ja maarakentamiseen, rakennustuoteteollisuuteen sekä talotekniikkaan keskittynyt suomalainen henkilöstövuokrausyritys. Toimipisteemme löytyvät Helsingistä ja Tampereelta. Yritys työllistää yli 150 henkilöä ympäri Suomea. Oletko innokas ja kehityshaluinen henkilö joka etsii uusia haasteita? Toimintamme kasvaessa haemme nyt energiseen tiimiimme huippuasenteen omaavaa rekrytoinnin harjoittelijaa Helsinkiin. Työsuhde ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Vattuniemi() määräaikainen Vattuniemi() harjoittelupaikat määräaikainen Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytoinnin harjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 28 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus