Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Rekrytoinnin harjoittelija (HR) Helsinki

Briko Oy on rakentamiseen, viher- ja maarakentamiseen, rakennustuoteteollisuuteen sekä talotekniikkaan keskittynyt suomalainen henkilöstövuokrausyritys. Toimipisteemme löytyvät Helsingistä ja Tampereelta. Yritys työllistää yli 150 henkilöä ympäri Suomea.

Oletko innokas ja kehityshaluinen henkilö joka etsii uusia haasteita?

Toimintamme kasvaessa haemme nyt energiseen tiimiimme huippuasenteen omaavaa rekrytoinnin harjoittelijaa Helsinkiin. Työsuhde on määräaikainen ja kokopäiväinen. Työssä on mahdollisuus vakinaistua yritykseen määräajan jälkeen.

Rekrytointikonsulttina vastaat Brikon vuokratyöntekijöiden rekrytoinneista itsenäisellä ja aktiivisella työotteella. Osana tiimiämme olet mukana tarjoamassa parhaan rekrytointikokemuksen ja eri tarpeisiin ja kestoihin vastaavia töitä rakennusalan työntekijöille. Työssä tulet olemaan ensimmäinen kontakti uusiin hakijoihin. Työnkuvassa painottuu hakemusten käsittely, hakijoiden haastattelu puhelimitse, sekä hakijoiden ja rekrytointien ohjaaminen. Työtehtäviin vaikuttaa myös oman osaamisen kehittyminen.

Tehtävässä asioit päivittäin suullisesti suomeksi ja englanniksi, joten odotamme sinulta molempien kielien hyvää osaamista. Viron tai Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Henkilönä olet vastuullinen, aikaansaava ja järjestelmällinen. Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun ja työntekijä- sekä asiakastyytyväisyyden merkityksen ja työskentelet mielelläsi nopeatempoisessa ja muuttuvassa työympäristössä.
Työ on hyvin kiireellistä ja tilanteet saattavat muuttua jatkuvasti, joten odotamme hakijalta hyvää paineensietokykyä.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, mukavan työyhteisön tuen ja näköalapaikan kasvavalla toimialalla sekä työhyvinvointia tukevia työsuhde-etuja. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella merellisessä Lauttasaaressa.
Työ sopii erinomaisesti osaksi ammattikorkeakoulun harjoittelua. Eduksi katsomme rakennusalan tuntemuksen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus: christian.kivisto(at)briko.fi tai tommi.hamalainen(at)briko.fi.
Lisätietoja sähköpostitse: christian.kivisto(at)briko.fi

http://www.briko.fi/

Web-osoite: http://www.briko.fi Työnantaja: Briko Oy Sijainti: Heikkiläntie 7 D, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Tommi Hämäläinen, 0440544036, tommi.hamalainen@briko.fi Hakemukset: Hae paikkaa lähettämällä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus: christian.kivisto(at)briko.fi tai tommi.hamalainen(at)briko.fi Ilmoitus jätetty: 22.09.2016 Haku päättyy: 22.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Heikkiläntie 7 D, 00210 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

4 091 961 € 31 %

Liiketoiminnan tulos

219 106 € 87 %

Henkilöstö

101 19

Liikevoitto-%

5 % 25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Rekrytoinnin harjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Heikkiläntie 7 D, 00210 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa