Duunitori suosittelee
Vastaava mestari arvoasuntojen saneeraukseen

Johan Aarnio Oy / co Värväämö

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Sinä reipas maanrakennusmies? Kaipaatko syksyyn kunnon työkeikkaa? No, luehan tämä! Asiakkaamme etsii kiireellisesti maanrakennusmiestä kunnallistekniikkatöihin, viemäröintitöihin, vihertöihin sekä vesliitäntätöihin eri puolille Uuttamaata ja Kanta-Hämettä. Olisiko Sinulla tarpeeksi kokemusta ottamaan haaste vastaan? Emme edellytä vuosien kokemusta, vaan enemmänkin halua tehdä kunnon työtä. Jos hommat sujuvat sovitusti, on mahdollista työllistyä vakituiseen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Helsinki maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka Helsinki talonrakennus maan-, vesi- ja tierakennus, yhdyskuntatekniikka .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Maarakennusmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 17 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus