Duunitori suosittelee
Robottihitsaaja, Relicomp Oy, Kurikka

StaffPoint

Kurikka

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

WebRTC Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Tuotantopäällikkö

Elisa Appelsiini

00900 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Sinä reipas ja rehti kirvesmies/timpuri! Töitä vailla? Meillä olisi Sinulle loistoduuni! Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kirvesmiestä/timpuria Tampereelle. Työn aloitus sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnkuva koostuu yleisistä kirvesmiehen töistä: väliseinien teko, yleiset maalaustyöt, seinien tasoitukset. Työssä rakennetaan toimistotiloja ja odotamme aiempaa kokemusta vastaavista töistä. Etsimämme henkilö osaa itsenäisen työskentelyn ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Tampere puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 21 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus