Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Sinä näppärä kirvesmies! Kaipaatko hyvää keikkaa? Meillä olisi Sinulle töitä! Asiakkaamme etsii Porvooseen julkisivun muutostyöhön osaavaa kirvesmiestä, jolla työkalut pysyvät käsissä kiireenkin keskellä. Muutostyö koostuu vanhan ulkopinnan suoristuksesta, koolauksesta, peltijulkisivun asennuksesta sekä ikkunoiden vaihdoksista.Työtä olisi aluksi kuukaudeksi ja jos työ sujuu sovitusti, on mahdollista työllistyä pidemmäksikin aikaa. Oletko etsimämme ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Porvoo puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus