Duunitori suosittelee
Kaupallinen päällikkö

Volvo Finland Ab

Vantaa

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Sinä näppärä ja kekseliäs timpuri! Haluaisitko päästä näyttämään osaamisesi? Meillä on Sinulle töitä! Asiakkaamme etsii ongelmanratkaisukykyistä timpuria Helsingin keskustan tuntumaan korjaamaan ja fiksailemaan hieman kaikenlaista aina parvekeikkunoiden tiivisteistä ja parvekeovien puulaudoitusken vaihdosta pieniin korjaaviin maalaustöihin asti. Työ kestää aluksi arviolta vuoden loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä pidempiaikaiseenkin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Munkkiniemi() puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät Munkkiniemi() Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 37 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa