Duunitori suosittelee
Puuseppä asiakkaallemme Paimioon

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Polkupyörämekaanikko, CityBike Finland Oy, Helsinki

Adecco Finland

Finland

Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Junior Business Application Developer

Fellow Finance co Studentwork

00900 - Helsinki

Teollisuusverhoilija asiakkaallemme Turkuun

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Sinä näppärä ja kekseliäs timpuri! Haluaisitko päästä näyttämään osaamisesi? Meillä on Sinulle töitä! Asiakkaamme etsii ongelmanratkaisukykyistä timpuria Helsingin keskustan tuntumaan korjaamaan ja fiksailemaan hieman kaikenlaista aina parvekeikkunoiden tiivisteistä ja parvekeovien puulaudoitusken vaihdosta pieniin korjaaviin maalaustöihin asti. Työ kestää aluksi arviolta vuoden loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä pidempiaikaiseenkin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Munkkiniemi() puu- ja metallialan tehtävät Helsinki puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirvesmies, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 07.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00250 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus