Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

International Manager

Teosto ry

Helsinki

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Johdon assistenttiharjoittelija Helsinki Briko Oy on rakentamiseen, viher- ja maarakentamiseen, rakennustuoteteollisuuteen sekä talotekniikkaan keskittynyt suomalainen henkilöstövuokrausyritys. Toimipisteemme löytyvät Helsingistä ja Tampereelta. Yritys työllistää yli 150 henkilöä ympäri Suomea. Toimintamme kasvaessa haemme nyt energiseen tiimiimme huippuasenteen omaavaa johdon assistenttiharjoittelijaa Helsinkiin. Työsuhde on määräaikainen ja kokopäiväinen. Johdon assistenttiharjoittelijana toimit rekrytoinnin ja myynnin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Vattuniemi() hallinto, yleiset toimistotyöt Vattuniemi() määräaikainen Vattuniemi() henkilökohtaiset avustajat Vattuniemi() harjoittelupaikat hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen henkilökohtaiset avustajat Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johdon assistenttiharjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 34 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa