Duunitori suosittelee
Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

CGI Future Talent - Traineeohjelma

CGI

Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Trainee to 6 months internship in Oil Products Supply Chain Management

Neste Oyj

Espoo

Ilmoitus jätetty 22.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Johdon assistenttiharjoittelija Helsinki Briko Oy on rakentamiseen, viher- ja maarakentamiseen, rakennustuoteteollisuuteen sekä talotekniikkaan keskittynyt suomalainen henkilöstövuokrausyritys. Toimipisteemme löytyvät Helsingistä ja Tampereelta. Yritys työllistää yli 150 henkilöä ympäri Suomea. Toimintamme kasvaessa haemme nyt energiseen tiimiimme huippuasenteen omaavaa johdon assistenttiharjoittelijaa Helsinkiin. Työsuhde on määräaikainen ja kokopäiväinen. Johdon assistenttiharjoittelijana toimit rekrytoinnin ja myynnin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja harjoittelupaikat Vattuniemi() hallinto, yleiset toimistotyöt Vattuniemi() määräaikainen Vattuniemi() henkilökohtaiset avustajat Vattuniemi() harjoittelupaikat hallinto, yleiset toimistotyöt määräaikainen henkilökohtaiset avustajat .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Johdon assistenttiharjoittelija, on ilmoitettu mol -palvelussa 22.09.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 25 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus