Duunitori suosittelee
Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

viisi tuotantotyöntekijää Lappohjaan

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, Sinä taitava hitsari! Kaipaatko syksyysi uutta työhaastetta? Meillä olisi nimittäin juuri sellaista Sinulle! Asiakkaamme etsii Juvalle kaltaistasi osaajaa hitsaamaan harjateräksestä kaistaverkkoja ja taivuttamaan rautoja monenlaisiin muotoihin. Jos rautojen lisäksi sinulta taipuu myös jonkinasteinen suomen kielen taito ja tartut hommiin työpelkäämättömällä otteella, olisi tässä Sinulle loistava mahdollisuus! Jos homma sujuu ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Juva puu- ja metallialan tehtävät Juva tehdas- ja tuotantotyöntekijät puu- ja metallialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee Juva . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus