Duunitori suosittelee
Ohjelmistosuunnittelija, Terveydenhuolto

Elisa Appelsiini

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ostaja

Fineltec Oy

Helsinki

Software Developer, Helsinki

Nortal

Helsinki

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Digian Integraatioakatemia

Digia

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Hei, oletko sinä etsimämme ammattilainen alakattojen ja väliseinien asennustöihin? Jos asenteesi on kohdallaan, työkalut pysyvät käsissä ja haluat kokeilla jotain uutta, laitahan hakemusta tulemaan! Asiakkaamme Lahdesta etsii juuri kaltaistasi osaajaa ja tarjoaa mahdollisuuden jopa pidempiaikaiseen / vakinaiseen työsuhteeseen. Omista työkaluista on etua ja mikäli työkeikkaa pukkaa pidemmältä, järjestää asiakas tarvittaessa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti Asennus, huolto ja puhtaanapito Lahti .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi briko Y-tunnus 2041555-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Alakatto- ja väliseinäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Briko Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 38 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus