Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Ratasuunnittelija (Vantaa, Turku tai Tampere)

Destia

Vantaa

Hankintainsinööri

Destia

Vantaa

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen laitos / co Studentwork

Helsinki

Banner Briiffi Oy

Työpaikkakuvaus

Tuotanto-AD, onko tässä sinun uusi käyntikorttisi? Etsimme kokenutta, tehokasta ja taitavaa ammattilaista mukaan luovaan tiimiimme.

Odotamme sinulta erinomaista visuaalista silmää ja positiivista työasennetta. Kokeneena ammattilaisena sinulta luonnistuvat nopeasti niin printtimateriaalien työstäminen kuin webbigrafiikatkin. Myös some on tuttu paikka. Olet utelias oppimaan uutta, kestät kiireisiäkin aikatauluja ja haluat vaikuttaa positiivisella asenteellasi ja energisyydelläsi tuotannon sujuvaan kulkuun. Työtehtäväsi ovat vaihtelevia – välillä tarvitaan luovaa ongelmanratkaisukykyä, välillä tarkkuutta ja viitseliäisyyttä puurtaa rutiininomaisetkin hommat laadukkaasti maaliin.

Meillä on tarjota sinulle 1.1.2017 alkava vakituinen pesti ja tiimintäydeltä loistavia tyyppejä, joiden kanssa pääset tekemään vaikuttavaa markkinointia asiakkaillemme. Työpisteesi sijaitsee viihtyisässä toimistossamme Turun ydinkeskustassa. Tutustu Briiffiin ja asiakkaisiimme: www.briiffi.com

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi palkkatoiveen kera 31.10. mennessä. Osoita hakemuksesi toimitusjohtaja Jonne Saivosalmelle.

Työnantaja: Briiffi Oy Sijainti: Aurakatu 18, Turku, Suomi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aurakatu 18, Turku, Suomi

Yritystiedot

Toiminimi Briiffi Oy Y-tunnus 2188752-8 Toimiala Mainostoimistot

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 905 000 € -18 %

Liiketoiminnan tulos

-78 000 € -200 %

Liikevoitto-%

-4 % -233 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotanto-AD, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Briiffi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Aurakatu 18, Turku, Suomi . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa