Duunitori suosittelee
Copywriter

C2 Advertising

Vaasa

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Tuotanto-AD, onko tässä sinun uusi käyntikorttisi? Etsimme kokenutta, tehokasta ja taitavaa ammattilaista mukaan luovaan tiimiimme. Odotamme sinulta erinomaista visuaalista silmää ja positiivista työasennetta. Kokeneena ammattilaisena sinulta luonnistuvat nopeasti niin printtimateriaalien työstäminen kuin webbigrafiikatkin. Myös some on tuttu paikka. Olet utelias oppimaan uutta, kestät kiireisiäkin aikatauluja ja haluat vaikuttaa positiivisella asenteellasi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja mainosala Mynämäki mainosala Naantali mainosala Nousiainen mainosala Pöytyä mainosala Raisio mainosala Rusko mainosala Turku mainosala Aura mainosala Kaarina mainosala Lieto mainosala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Briiffi Oy Y-tunnus 2188752-8 Toimiala Mainostoimistot

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tuotanto-AD, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Briiffi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus