Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 29.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen ensimmäinen tankotanssikoulu Rock the Pole - tanssikoulu hakee joukkoonsa innokasta ja joustavaa tankotanssiohjaajaa. Odotamme sinulta hyvää motivaatiota sekä joustavuutta työskennellä iltaisin ja viikonloppuisin. Koulutus tai aiempi kokemus liikunnanohjauksesta sekä mahdollisuus ohjata myös muita tarjonnassamme olevia lajeja katsotaan eduksi. Lähetä meille CV sekä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rockthepoleinfo (a) gmail.com , ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja liikunta- ja harrasteaineiden opettajat Helsinki liikuntapalvelut ja urheiluala Helsinki musiikki- ja viihdealan tehtävät Helsinki liikunta- ja harrasteaineiden opettajat liikuntapalvelut ja urheiluala musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi BRIGHT BODIES OY Y-tunnus 2541432-2 Toimiala Kuntokeskukset Rinnakkaistoiminimet RTP - Pole Dance Finland, Lasten ja nuorten liikuntakerho Move4Fun, Rock The Pole

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tankotanssinohjaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.08.2016 ja sen on julkaissut Bright Bodies Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus