Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Performance Experts

Wärtsilä

Vaasa

Toimistoassistentti

CBRE Finland Oy

Helsinki

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

Lead Developer

Avarea

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Bright Beginners is an English playschool located in Lauttasaari, Helsinki. The playschool provides high- quality childcare and pre-school programme for ages under 3s - 6 year olds. Bright Beginners is currently looking for a qualified preschool teacher to join our team in November. We urge highly motivated individuals with a ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vattuniemi() varhaiskasvatus Vattuniemi() opettajat, lehtorit, professorit Vattuniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bright Beginners Learning Centre Oy Y-tunnus 2341619-9 Toimiala Lasten päiväkodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja/ Preschool teacher, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Bright Beginners Learning Centre Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa