Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Summer Trainees

Comptel

Helsinki

Kansainvälinen myyntipäällikkö

High Metal Group

Helsinki

KESÄDUUNEJA HUIPULTA JA SYVÄLTÄ

Lemminkäinen

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Bright Beginners is an English playschool located in Lauttasaari, Helsinki. The playschool provides high- quality childcare and pre-school programme for ages under 3s - 6 year olds. Bright Beginners is currently looking for a qualified preschool teacher to join our team in November. We urge highly motivated individuals with a ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö Vattuniemi() varhaiskasvatus Vattuniemi() opettajat, lehtorit, professorit Vattuniemi() lasten ja nuorten hoito, ohjaus ja kasvatus, perhetyö varhaiskasvatus opettajat, lehtorit, professorit .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bright Beginners Learning Centre Oy Y-tunnus 2341619-9 Toimiala Lasten päiväkodit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lastentarhanopettaja/ Preschool teacher, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Bright Beginners Learning Centre Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus