Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Sähkö- / verkostoasentajia (Vantaa, Espoo ja Turku)

Destia

Espoo

Työpaikkakuvaus

Putkiasentaja

Haemme talotekniikan osaajia kasvavaan talotekniikan palvelu- ja urakointiliiketoimintaamme. Jos tunnet vahvuudeksesi asiakaslähtöisen toimintatavan ja olet talotekniikan ammattilainen omalla alallasi, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme talotekniikan palvelutoimintaan putkiasentajia

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön ja mielenkiintoisia tehtäviä. Bravida tuo kiinteistöihin eloa tehokkaiden ja ympäristöystävällisten asennusten avulla. Palveluksessamme sinulla on tilaisuus kehittyä ja kasvaa konsernin sisällä. Olemme valmiita panostamaan sinuun.

Työtehtävässäsi toimit liike-, toimitila-, logistiikka- ja teollisuuskiinteistöjen putkiasennus- ja huoltotehtävissä kiinteistöjen korjaus- ja saneerausprojekteissa.

Toivomme, että sinulla on Talotekniikan perustutkinto tai muu vastaava koulutus. Sinulle on jo karttunut kokemusta putkiasennus- ja huoltotehtävistä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja organisointikykyinen, ja sinulla on voimassa työturvallisuus- ja tulityökortti. Katsomme eduksi hitsaustaidon (kaasu-, puikko- tai tig-hitsaus).

Käsittelemme hakemuksia koko hakuprosessin ajan joten hae paikkaa heti.

Web-osoite: http://www.bravida.fi Työnantaja: Bravida Finland Oy Sijainti: 00390 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa 26.9.2016 alkaen Asennuspäällikkö Ville Salonen gsm 040 358 2296, ville.salonen@bravida.fi Hakemukset: http://www.bravida.fi/Tyopaikat/Avoimet-tyopaikat/ Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00390 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Bravida Finland Oy Y-tunnus 2528874-1 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

9 736 305 € 9736305 %

Liiketoiminnan tulos

140 026 € 138 %

Henkilöstö

60 59

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Putkiasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Bravida Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki , osoitteessa 00390 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa