Duunitori suosittelee
Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Promoottori

Face2face

Helsinki

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Keittiöpäällikkö Bar Loosisteriin

CMB Ravintolat

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme talotekniikan palvelutoimintaan laitos- / huoltoasentajia taloteknisten järjestelmien vuosihuoltotehtäviin pääkaupunkiseudulle Työtehtävässäsi toimit liike-, toimitila-, logistiikka- ja teollisuuskiinteistöjen talotekniikan vuosihuoltotehtävissä. Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus kuten kiinteistöhuollon, IV-asentajan tai sähköasentajan perustutkinto sekä vähintään kahden vuoden kokemus talotekniikan työtehtävistä. Edellytämme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä, luotettavuutta, oma-aloitteisuutta sekä voimassa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Helsinki Asennus, huolto ja puhtaanapito Helsinki kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito kiinteistöjen ja viheralueiden huolto ja kunnossapito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bravida Finland Oy Y-tunnus 2528874-1 Toimiala Lämpö-, vesijohto- ja ilmastointiasennus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitosasentaja / Huoltoasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Bravida Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00390 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus