Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Verman on vuonna 1987 perustettu suomalainen terveys- ja hyvinvointialan yritys. Markkinoimme resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja haavanhoitotarvikkeita. Toimistomme sijaitsee Keravalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Lisätietoja meistä ja tuotteistamme löydät osoitteesta verman.fi. Etsimme osaavaan ja energiseen joukkoomme Keravalle sinua, innovatiivinen ja voitontahtoinen Brand Manager Vastaat itsenäisesti nimettyjen tuotteiden markkinoinnin suunnittelusta, toteutuksesta, budjetoinnista ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Sipoo markkinointi Tuusula markkinointi Vantaa markkinointi Kerava markkinointi .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Brand Manager, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Verman Oy / co MPS. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kerava .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus