Duunitori suosittelee
Copywriter

Restel Oy / co MPS

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Brand Manager

Verman Oy / co MPS

Kerava

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Banner Experis / ManpowerGroup

Työpaikkakuvaus

Findus Finland Oy on osa Euroopan johtavaa pakastetuotteiden valmistajaa Nomad Foods Europea. Nomad Foods Europe toimii yli 4300 työntekijän voimin, 15 eri Euroopan maassa ja liikevaihto on noin 2 mrd €. Findus Finland Oy toimii sekä vähittäiskauppa- että suurkeittiösektorilla. Vuonna 2015 Suomen liikevaihto oli noin 40 milj. €. Henkilöstön lukumäärä Suomessa on 29 ja konttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa.

Etsimme nyt liiketoimintalähtöistä ja idearikasta Brand Manageria vastaamaan Foodservice-segmentin markkinoinnista.

Tehtävässä vastaat

-omien tuoteryhmiesi asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä tuotekehitysprojektien läpiviennistä
-tuotelanseerausten ja markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta
-Suomen myyntitiimin tukemisesta Foodservice-myynnin ja kannattavuuden kasvattamisessa
-tuotevalikoiman ja tuotteiden muutosten hallinnoinnista
-tuoteryhmiä koskevien markkinointisuunnitelmien laatimisesta, kampanjoiden toteutuksesta ja markkinointimateriaalien tuotannosta yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa

Tehtävässä raportoit suoraan Markkinointijohtajalle Suomessa ja teet tiivistä yhteistyötä konsernin sekä muiden maaorganisaatioiden kanssa. Työssäsi pääset hyödyntämään kansainvälisiä konsepteja unohtamatta paikallisia vaatimuksia.

Odotamme sinulta

-työkokemusta Foodservice-markkinoinnin parista sekä tehtävään soveltuvaa elintarvikealan tai kaupallista koulutusta
-matkustusvalmiutta ja sujuvaa englannin kielen taitoa
-erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
-suunnitelmallista, visionääristä ja itsenäistä työskentelyotetta

Arvostamme työkokemustasi kansainvälisestä organisaatiosta ja Foodservice-toimialan tuntemusta.

Tarjoamme sinulle

-haastavan ja mielenkiintoisen roolin yhdessä elintarviketeollisuuden johtavista yrityksistä korkealaatuisten tuotteiden ja tunnettujen brändien parissa

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa "Hae"-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Teea Kuusimurto, teea.kuusimurto@manpower.fi

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Web-osoite: http://www.experis.fi Työnantaja: Experis / ManpowerGroup Sijainti: 01200 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Teea Kuusimurto teea.kuusimurto@manpower.fi Hakemukset: http://www.experis.fi Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01200 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Manpower Y-tunnus 1091032-3 Toimiala Työvoiman vuokraus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

40 303 000 € -3 %

Liiketoiminnan tulos

14 000 € 102 %

Henkilöstö

976 -15

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Brand Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Experis / ManpowerGroup. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01200 - Vantaa , osoitteessa 01200 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 67 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa