Duunitori suosittelee
Vuoropäälliköitä BURGER KING® -ravintoloihin Pääkaupunkiseudulle

BURGER KING® / co Restel

Kesätarjoilijaksi laivalle!

Viking Line

Helsinki

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Ravintola Pjazza on korkealaatuinen, aito italialainen ravintola Helsingin ydinkeskustassa. Etsimme nyt kansainväliseen joukkoomme osa- ja täysaikaisiin työsuhteisiin kokeneita tarjoilijoita, baarityöntekijöitä sekä isäntää/emäntää. Sinulla on reipas asenne, hyvät tiimityöskentelytaidot, olet nopea oppimaan uutta ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä! Toivomme hakijalta: Aikaisempaa työkokemusta a la carte- tarjoilijan työstä ja mielellään alan koulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bosuni Oy Y-tunnus 2220291-4 Toimiala Ravintolat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tarjoilija/baarityöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Bosuni Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus