Duunitori suosittelee
Mekaniikka-asentaja, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Vakituinen Automaatioasentaja Syste Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Electrical Component Engineer

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Borealis Polymers Oy: n toiminnot sijaitsevat Porvoon Kilpilahdessa, jossa työskentelee noin 900 henkilöä. Toiminnot muodostuvat viidestä tuotantolaitoksesta, innovaatiokeskuksesta ja asiakaspalvelukeskuksesta. Oma kunnossapito koostuu mekaanisesta-, sähkö- ja instrumentti kunnossapidosta ja sen vahvuus on noin 110 henkilöä.Haemme Porvoon tuotantopaikkakunnan kunnossapito- osastolle määräaikaiseen työsuhteeseen (30.4.2017 saakka)Automaatio- / instrumenttiasentajaaHakijoilta edellytämme automaatio- / instrumenttiasentajan koulutusta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja sähkö- ja automaatioalan tehtävät Loviisa sähkö- ja automaatioalan tehtävät Myrskylä sähkö- ja automaatioalan tehtävät Pornainen sähkö- ja automaatioalan tehtävät Porvoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Sipoo sähkö- ja automaatioalan tehtävät Askola koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Loviisa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Myrskylä koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Pornainen koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Porvoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Sipoo koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Askola asennus, huolto ja puhtaanapito Loviisa asennus, huolto ja puhtaanapito Myrskylä asennus, huolto ja puhtaanapito Pornainen asennus, huolto ja puhtaanapito Porvoo asennus, huolto ja puhtaanapito Sipoo asennus, huolto ja puhtaanapito Askola määräaikainen Loviisa määräaikainen Myrskylä määräaikainen Pornainen määräaikainen Porvoo määräaikainen Sipoo määräaikainen Askola sähkö- ja automaatioalan tehtävät koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt asennus, huolto ja puhtaanapito määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Borealis Polymers Oy Y-tunnus 1592102-1 Toimiala Muoviaineiden valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Haemme automaatio- / instrumenttiasentajaa (määräaikainen), on ilmoitettu Borealis -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Borealis Polymers. Kyseessä on määräaikainen työpaikka. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus