Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Booth Group Oy on tapahtumamarkkinoinnin ammattilainen ja uusinta tekniikkaa hyödyntävä suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Saamme tuotteet, brändit ja yritykset kohtaamaan potentiaaliset asiakkaat. Asiakkaitamme ovat sekä kotimaiset että kansainväliset yritykset ja brändit. Asiakasyritystemme kanssa pitkään jatkunut hyvä yhteistyö on paras osoitus sitoutumisestamme ja intohimoisesta suhteesta työhömme. Vastaamme asiakkaidemme odotuksiin ja mieluummin vielä ylitämme ne. Suunnittelemme ja toteutamme tapahtumia ja messuosastoja avaimet käteen -periaatteella Suomessa ja ulkomailla.

Haemme kasvavaan joukkoomme suunnittelija-projektipäällikköä.

Sinulla on kokemusta 3D-suunnittelusta ja teknisestä piirtämisestä. Lisäksi sinulla on luovuutta muuttaa asiakkaan ajatukset ideoiksi ja valmiiksi suunnitelmiksi. Pystyt ymmärtämään rakenteiden tekniset vaatimukset ja erilaisten materiaalien ominaisuudet. Puhut ja kirjoitat sujuvaa englantia.

Tehtäviisi kuuluu messuosastojen ideoinnin ja teknisten piirroksien tuottamisen lisäksi erilaisten projektien hallinnointi, mikä edellyttää sinulta ymmärrystä laajoista kokonaisuuksista, mutta myös kykyä keskittyä pieniin yksityiskohtiin. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat tehtävässä välttämättömät, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoidemme, myyjiemme sekä asiakkaidemme kanssa.

Toimipaikkasi sijaitsee Liedon Tuulissuon toimipisteessämme, mutta tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle kehittävän työpaikan motivoivassa työympäristössä ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Meillä olet osa tapahtuma-alan kasvuyritystä, jossa huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen jani.rokala@booth.fi
Lisätietoja: Jani Rokala, 0400 856 329.

Haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Web-osoite: http://www.booth.fi Työnantaja: Booth Group Oy Sijainti: Puutarhatie 6, 21420 LIETO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Yhteystiedot: Jani Rokala, 0400 856 329, jani.rokala@booth.fi Hakemukset: jani.rokala@booth.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Puutarhatie 6, 21420 LIETO

Yritystiedot

Toiminimi Booth Group Oy Y-tunnus 2516478-1 Toimiala Viihde-elektroniikan tukkukauppa Rinnakkaistoiminimet None

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

371 000 € 275 %

Liiketoiminnan tulos

0 € 0 %

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Suunnittelija-projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Booth Group Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lieto , osoitteessa Puutarhatie 6, 21420 LIETO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa