Duunitori suosittelee
Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Työpaikkakuvaus

Booky.fi -verkkokirjakauppa on perustettu vuonna 2005. Booky.fi Oy on työntekijöidensä omistama ketjuuntumaton yritys, joka tällä hetkellä työllistää n. 40 henkilöä. Booky.fi on ainoa kokonaisuudessaan kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen, laajan valikoiman verkkokirjakauppa. Tavoitteenamme on palvella niin henkilö- kuin yritysasiakkaitamme laadukkaasti ja nopeasti.

Etsimme kirjojen muovitustiimiimme Vantaan varastoomme

KAHTA AHKERAA JA TAITAVAA KIRJOJEN JÄLKIKÄSITTELIJÄÄ

Pääasiallisia työtehtäviäsi olisivat kirjastoasiakkaidemme kirjojen kerääminen ja tarkistaminen käsittelyä varten sekä niiden tarroitus ja muovitus.
Työ ei vaadi aiempaa kokemusta, mutta toki katsomme sen eduksi. Kokemusta enemmän PAINOTAMME HUOLELLISUUTTA JA HYVIÄ KÄDENTAITOJA. Hakemamme henkilö pystyy työskentelemään huolellisesti paineen ja kiireen alla, sietää rutiineja ja on valmis tarvittaessa joustamaan työajoista.

Työ sopii hyvin esim. opiskelijalle, työtä tehdään iltapainotteisesti. Työhön kutsutaan aina tarvittaessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen reijo.kuisma@booky.fi. Lisätietoja voit tarvittaessa tiedustella samasta osoitteesta. Täytämme haettavat paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://www.booky.fi Työnantaja: Booky.fi Oy Sijainti: Väinö Tannerin tie 3, 01510 VANTAA Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Reijo Kuisma reijo.kuisma@booky.fi Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Väinö Tannerin tie 3, 01510 VANTAA

Yritystiedot

Toiminimi Booky.fi Oy Y-tunnus 2131125-4 Toimiala Kirjojen vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

17 642 000 € 24 %

Liiketoiminnan tulos

216 000 € 936 %

Henkilöstö

35 2

Liikevoitto-%

1 % 1 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Booky.fi Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Väinö Tannerin tie 3, 01510 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa