Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Boliden Kokkola hakee vuorolaboranttia Tehtävät Laboratoriossamme työskentelee noin 27 henkilöä erilaisten raaka-aine-, prosessinvalvonta-, tuote- ja ympäristöanalytiikkaan liittyvien tehtävien parissa. Haemme vuorolaboranttia monipuolisiin sinkkitehtaan toimintaan liittyviin analysointitehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa työympäristössä apuna moderni laitekanta. Työ on keskeytymätöntä 3-vuorotyötä ja sisältää yksin työskentelyä. Koulutus ja vaatimukset Hakijoilta edellytämme tehtävään soveltuvaa laboratorioalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja elintarviketeollisuuden tehtävät Kokkola laboratorio Kokkola elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Boliden Kokkola Oy Y-tunnus 0772004-3 Toimiala Lyijyn, sinkin ja tinan valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorolaborantti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Boliden Kokkola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus