Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Boliden Kokkola hakee vuorolaboranttia

Tehtävät
Laboratoriossamme työskentelee noin 27 henkilöä erilaisten raaka-aine-, prosessinvalvonta-, tuote- ja ympäristöanalytiikkaan liittyvien tehtävien parissa.

Haemme vuorolaboranttia monipuolisiin sinkkitehtaan toimintaan liittyviin analysointitehtäviin. Tarjoamme mielenkiintoisen työn nykyaikaisessa työympäristössä apuna moderni laitekanta. Työ on keskeytymätöntä 3-vuorotyötä ja sisältää yksin työskentelyä.

Koulutus ja vaatimukset
Hakijoilta edellytämme tehtävään soveltuvaa laboratorioalan ammatillista tai ammattikorkeatutkintoa.

Arvostamme loogista ongelmanratkaisukykyä, halua oman ammattitaidon kehittämiseen sekä englannin kielen taitoa. Lisäksi odotamme sinulta yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisenä ja vastuullisena tiimin jäsenenä.

Boliden yrityksenä

Boliden on yhteiskuntavastuunsa tunteva metallialan yritys. Yhtiön juuret ovat Pohjolassa, mutta sen markkina-alue on maailmanlaajuinen. Bolidenin erikoisalaa ovat malminetsintä, kaivostuotanto, sulattotoiminta ja metallien uusiokäyttö. Bolidenin henkilöstömäärä on noin 4 900 ja liikevaihto noin 40 miljardia Ruotsin kruunua. Yhtiön osakkeet noteerataan Tukholman pörssin suurten yhtiöiden NASDAQ OMX -listalla.

Boliden Kokkola on 315 000 tonnin tuotantokapasiteetillaan Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas. Sijoitumme sinkkitehtaiden kärkijoukkoon myös tuotannon tehokkuudessa, työturvallisuudessa ja ympäristösuorituskyvyssä. Työllistämme Kokkolassa 540 sinkkialan ammattilaista.

Web-osoite: http://www.boliden.com Työnantaja: Boliden Kokkola Oy Sijainti: Sinkkiaukio 1, 67900 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja antaa Minna Niemi Adecco Finland Oy, puh. 050 360 8084 minna.niemi@adecco.fi Hakemukset: http://www.boliden.com/fi/Urabolidenissa/ Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sinkkiaukio 1, 67900 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi Boliden Kokkola Oy Y-tunnus 0772004-3 Toimiala Lyijyn, sinkin ja tinan valmistus

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

249 708 000 € 15 %

Liiketoiminnan tulos

78 047 000 € 58 %

Henkilöstö

575 4

Liikevoitto-%

31 % 35 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Vuorolaborantti, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Boliden Kokkola Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kokkola , osoitteessa Sinkkiaukio 1, 67900 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa