Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 05.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme kauneudenhoitoalan ammattilaisia jouluksi sesonkityöhön The Body Shop myymälöihin pk-seudulle sekä Hyvinkäälle. Olet joko jo valmistunut kosmetologi, make-up artist tai kosmetiikkaneuvoja tai olet opintosi loppusuoralla. Olet tunnettu iloisesta hymystäsi ja positiivisesta asenteestasi. Osaat hoitaa työsi ohjeiden mukaan, mutta olet myös oma-aloitteinen, ripeä sekä kykenet itsenäiseen työhön. Tärkeintä on, että rakastat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki kauneudenhoito ja ulkonäkö Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt kauneudenhoito ja ulkonäkö myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Bodim Port Oy Y-tunnus 1706784-2 Toimiala Hajuvesien ja kosmetiikan tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kosmetiikkamyyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut BODIM PORT OY. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00930 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus