Duunitori suosittelee
Kuljettajia

Foodora

Helsinki

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Keittiöpäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme tiimiimme osa-aikaista kirjanpitäjää. Teemme itse ison osan päivittäisistä rutiineista pilvipalvelun avulla, mutta tarvitsemme Sinua ammattitaitonen taloushallinnon taitaja palkanlaskuun, Alv laskentaan ym. kuukausikirjanpidon tekoon. Tilikautemme päättyy 31.12. ja tulet jatkamaan hyvin hoidettua yrityskirjanpitoa omien toivomustesi mukaisesti.
Lähetä hakemuksesi ja CV outi.lyte@bminternational.fi, lisätietoja voi myös soitella 040-8469369

Työnantaja: bm International Oy Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Outi Lyte 040-8469369 outi.lyte@bminternational.fi Hakemukset: Lähetä hakemuksesi ja CV outi.lyte@bminternational.fi Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Yritystiedot

Toiminimi bm International Oy Y-tunnus 1073869-0 Toimiala Tekstiilien, vaatteiden, jalkineiden ja nahkavalmisteiden agentuuritoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

956 000 € -20 %

Liiketoiminnan tulos

-1 000 € -112 %

Henkilöstö

9 0

Liikevoitto-%

0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kirjanpitäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut bm International Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa