Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Toiminnan kasvaessa yritykseen haetaan PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ (3 kpl) aktiiviseen suoramyyntiin Pääkaupunkiseudulle.

Tehtävänäsi on myydä kylpyhuoneremontteja kuluttaja-asiakkaille avaimet käteen -periaatteella. Työhösi kuuluu olennaisena osana aktiivinen asiakashankinta itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa, tarvekartoitus, kylpyhuoneiden suunnittelu, ratkaisuehdotusten tekeminen sekä osallistuminen yrityksen edustajana erilaisiin tapahtumiin. Tulet toimimaan osana innostunutta ja osaavaa myyntitiimiä sekä pääset kehittämään sitä yhdessä muun joukkueen kanssa.

Tehtävä edellyttää sinulta omatoimista - sekä itsenäistä työskentelytapaa, mutta myös sosiaalisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja. Viihdyt kenttätyössä ja pidät asiakkaitten tapaamisesta. Aikaisempi myynti- ja asiakaspalvelukokemus vastaavasta työstä on eduksesi mutta ei välttämätöntä. Perehdytämme valittavat henkilöt tehtävään sekä tarjoamme jatkuvaa koulutusta työsuhteen aikana.

Myyjän työ on kokoaikainen 40h/vko sekä vakituinen. Palkkaus muodostuu asiakashankinnasta maksettavasta kuukausipalkasta sekä myynnin mukaan maksettavista kannustimista. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Sinulla on myös mahdollisuus hakea paikkaa Uudenmaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä järjestettävässä rekrytointitilaisuudessa maanantaina 31.10.2016 klo 10:00-13:00. Rekrytilaisuus alkaa klo 10:00 infolla tehtävästä ja yrityksestä (kesto noin 45 min-1 h), jonka jälkeen mahdollisuus lyhyeen haastatteluun. Jos kiinnostuit ota cv mukaan ja tule Uudenmaan TE-toimistoon, Tikkurilaan, Vernissakatu 1, 5 krs,
Infotila Kiitorata. Tervetuloa!

Web-osoite: http://www.blosius.fi Työnantaja: Blosius-kylpyhuoneremontit Oy Sijainti: Ruoholahdenkatu 12, 00180 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.muk. marras-joulukuussa 2016 Yhteystiedot: Jaakko Rosti Puh: 045 6579996, jaakko.rosti@blosius.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ruoholahdenkatu 12, 00180 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Blosius-kylpyhuoneremontit Oy Y-tunnus 2298992-1 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 546 000 € 6 %

Liiketoiminnan tulos

184 000 € 475 %

Henkilöstö

4 0

Liikevoitto-%

5 % 400 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Blosius-kylpyhuoneremontit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Ruoholahdenkatu 12, 00180 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa