Duunitori suosittelee
DATA QUALITY COORDINATOR, TAMRO OYJ

Tamro Oyj co Studentwork

Vantaa

Johdon assistentti

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Vakuutusalan ajanvaraaja

Bookers Finland Oy

00101 - Helsinki

Tietohallintopäällikkö

Oy Transmeri Ab co HRS Advisors

02600 - Espoo

Haussa 20 data-analyytikkoa

Saranen Consulting

Uusimaa

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Toiminnan kasvaessa yritykseen haetaan PROJEKTIPÄÄLLIKÖITÄ (3 kpl) aktiiviseen suoramyyntiin Pääkaupunkiseudulle. Tehtävänäsi on myydä kylpyhuoneremontteja kuluttaja-asiakkaille avaimet käteen -periaatteella. Työhösi kuuluu olennaisena osana aktiivinen asiakashankinta itsenäisesti ja yhdessä tiimin kanssa, tarvekartoitus, kylpyhuoneiden suunnittelu, ratkaisuehdotusten tekeminen sekä osallistuminen yrityksen edustajana erilaisiin tapahtumiin. Tulet toimimaan osana innostunutta ja osaavaa myyntitiimiä sekä pääset kehittämään ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Blosius-kylpyhuoneremontit Oy Y-tunnus 2298992-1 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projektipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Blosius-kylpyhuoneremontit Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus